مراسم کلنگ زنی اجرای طرح هادی روستای قرنجیک گوگجلی برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=310946کپی به کلیپ‌بورد

مراسم کلنگ زنی اجرای طرح هادی روستای قرنجیک گوگجلی برگزار شد

مراسم کلنگ زنی اجرای طرح هادی روستای قرنجیک گوگجلی بخش گلدشت شهرستان با حضور فرماندار گمیشان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ “امانگلدی ضمیر” فرماندار گمیشان در این مراسم حضور مردم در کنار مسئولین را ضروری دانست و خاطر نشان کرد: تعامل، همکاری و حضور مردم باعث دلگرمی و قوت قلبی برای مسئولین و تسریع در انجام کارها می شود.

وی افزود: فلسفه آفرینش انسان خدمت و کمک به هم نوعان است و باید در این راه با تمام توان تلاش کرد.

فرماندار گمیشان در پایان ضمن تقدیر از حضور مردم روستا در این مراسم، تصریح کرد: عمران و آبادانی باعث ماندگاری کارها می شود و دعای خیر مردم عاقبت به خیری را به دنبال دارد.

گفتنی است فاز اول طرح هادی روستای قرنجیک گوگجلی با اعتبار 700میلیون ریال به طول 500متر انجام خواهد شد که 300 میلیون ریال آن خودیاری روستا و 400 میلیون ریال از طریق بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هزینه خواهد شد.

 

مراسم کلنگ زنی اجرای طرح هادی روستای قرنجیک گوگجلی برگزار شد

 

مراسم کلنگ زنی اجرای طرح هادی روستای قرنجیک گوگجلی برگزار شد

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.