نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

مردم باید با خطرات خدمات فضای مجازی آشنا شوند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=5934کپی به کلیپ‌بورد

 استاد دانشگاه علم و صنعت گفت: استفاده از ابزارهای ارتباطی در فضای مجازی در دنیا به شدت رو به افزایش است که باید با فرهنگ سازی و آموزش، مردم را نسبت به مزایا و خطرات خدمات ارایه شده آنها آشنا کرد.

 دکتر علی اکبر جلالی در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا با اشاره به نقش فناوری های نوین ارتباطی در ارتقای آگاهی،افزایش درآمد و برنامه های آموزشی افزود: اگر خطرات خدمات فضای مجازی به صورت شفاف مطرح شود کارشناسان نیز در این زمینه کمک خواهند کرد تا با آگاه سازی و فرهنگ ساری آسیبی به مردم وارد نشود.

 وی با اشاره به برخی مزایای فیلترینگ گفت: به عنوان مثال تمامی کارشناسان فناوری اطلاعات نسبت به فیلتر کردن فایل های مستهجن یا مخل امنیت ملی نه تنها موافق اند بلکه اصرار دارند چرا که آثار مخرب آن را به خوبی درک می کنند.

 جلالی در باره اینکه گفته می شود اطلاعات افراد در فضای مجازی ممکن است دراختیار سازمان های جاسوسی قرار گیرد گفت: به نوعی نگرانی دائمی از امکان دسترسی اطلاعات کاربران به دست افراد ناشناخته یا صاحبان تکنولوژی وجود دارد.

 وی افزود:به طور کلی اطلاعات به چند دسته اطلاعات درست، اطلاعات نادرست، اطلاعات مفید و اطلاعات غیرمفید دسته بندی می شود. اما کاربران باید توجه کنند که اطلاعات مفید و محرمانه خود رابه هیچ عنوان در شبکه های اجتماعی و ابزارهای ارتباطی خود قرار ندهند.

 وی گفت: در صورتی که کاربر بداند که چه اطلاعاتی را باید محرمانه تصور کند و هیچ وقت آن را در فضای مجازی مطرح نکند بخش بزرگی از مساله حل شده است.

 وی افزود: از طرفی شبکه های اجتماعی در فضای مجازی تعاملی و دوسویه است و همان اندازه که دیگران به اطلاعات ما دسترسی دارند ما نیز می توانیم به اطلاعات آن ها دسترسی داشته باشیم.

 جلالی با طرح این سوال که چرا مشکل درز اطلاعات عاملی برای فیلتر شدن ابزارهای ارتباطی در دیگرکشورهای جهان مطرح نمی شود گفت:کاربران کشورهای دیگر جهان از آگاهی کافی در دسته بندی اطلاعات برخوردار هستند.

 وی اضافه کرد: متاسفانه با وجود این همه نگرانی ها در باره درز اطلاعات در جهان، کاربران ایرانی هنوز قادر به تشخیص اطلاعات محرمانه از اطلاعات غیرمحرمانه نیستند و هنوز هم نمی دانند که نباید اطلاعات غیرمحرمانه را در شبکه های اجتماعی و دیگر ابزارهای ارتباطی قرار دهند.

 استاد دانشگاه علم و صنعت تاکید کرد: می توان از طریق آموزش به کاربران این دسته بندی اطلاعات را انجام داد و بخش بزرگی از مشکلات ناشی از درز اطلاعات را از طریق فرهنگ سازی و آموزش حل کرد.

جدیدترین اخبار

در جلسه هیأت دولت علی اصغر طهماسبی به عنوان یازدهمین استاندار گلستان منصوب شد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گلستان و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت چهاردهم خبرداد: علی اصغرطهماسبی از اهالی بومی استان گلستان در جلسه هیات دولت به عنوان استاندار این استان انتخاب شد.
استاندار گلستان در نشست با نخبگان استان؛
استاندار گلستان با تبیین نقش نخبگان استان اظهار کرد : ضروری است جامعه نخبه، رفع چالش‌ها و شتاب در توسعه زیرساخت‌های استان جزو مطالبه همیشگی آن‌ها باشد.
استاندار گلستان در همایش علمای امیدآفرین و جهادگران عرصه مقاومت؛
استاندار گلستان با بیان جایگاه والای وحدت در استان اظهار کرد: همدلی و همزیستی موجود در استان در کشور و در سطح بین الملل قابل عرضه است.
World Science Day for Peace and Development
روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه (به انگلیسی: World Science Day for Peace and Development)
استاندار گلستان در نشست هم‌اندیشی روسای هیأت ، پیشکسوتان و مربیان کشتی استان؛
استاندار گلستان اظهار کرد:به جامعه ورزش استان افتخار می کنیم و با افتخار در خدمت همه ورزشکاران هستیم .
Skip to content