معارفه سرپرست جدید معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیز داری استان گلستان انجام شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=491248کپی به کلیپ‌بورد

معارفه سرپرست جدید معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیز داری استان گلستان انجام شد

 طی حکمی از سوی سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان کامبیز علیپور به عنوان سرپرست معاونت فنی و آبخیزداری این اداره کل منصوب شد.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان عبدالرحیم لطفی ضمن تبریک به مناسبت انتصاب ایشان گفت: حدود 1 میلیون و 400 هزار هکتار از مناطق استان نیازمند اجرای عملیات آبخیزداری می باشد.

وی در ادامه اظهار داشت: در 1 میلیون و 100 هزار هکتار از این مناطق مطالعات فاز 2 آبخیزداری صورت گرفته و از این میزان قریب به 650 هزار هکتار عملیات آبخیزداری انجام شده است.

لطفی افزود: امیدوار هستیم با این انتصاب ارزشمند گام های مثبتی در ادامه ی اجرای طرح های آبخیزداری برداشته شود .

لازم به ذکر است که مهندس کامبیز علیپور که پیش از این به عنوان رئیس اداره حراست این اداره کل بوده است، با این حکم به عنوان معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منصوب گردید.

معارفه سرپرست جدید معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیز داری استان گلستان انجام شد

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.