«مهران حاتمی» سرمربی تیم بسکتبال شهرداری گرگان شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=481446کپی به کلیپ‌بورد

 شهردار گرگان از انتخاب دکتر مهران حاتمی به عنوان سرمربی تیم بسکتبال شهرداری گرگان خبر داد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی روابط عمومی شهرداری گرگان، عبدالرضا دادبود گفت: با توجه به عدم امکان ادامه همکاری دکتر مهران شاهین طبع با باشگاه بسکتبال شهرداری، پس از مذاکره و دریافت برنامه از تعدادی از مربیان برجسته داخلی و خارجی، تصمیم به انتخاب حاتمی گرفته شد.
وی افزود: قهرمانی گرگان وظیفه ما در انتخاب سرمربی جدید را سنگین تر کرده بود، از این رو سابقه و توانمندی‌های سرمربی جدید برای ما دارای اهمیت دوچندان است.
دکتر دادبود ابراز امیدواری کرد با اهتمام مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر گرگان و حمایت و همدلی همه خانواده و هواداران بسکتبال ، نوار موفقیتهای گرگان در عرصه های ملی و بین المللی ادامه یابد.
یادآور می‌شود حاتمی از مربیان مطرح کشور است که سابقه سرمربی گری تیم‌های ملی جمهوری اسلامی ایران، باشگاه های پتروشیمی بندر امام، شهرداری تبریز، دانشگاه آزاد و قهرمانی ایران و آسیا را در کارنامه خود دارد.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.