نام نویسی 29 نفر در دومین روز ثبت نام شوراها در شهرستان گمیشان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=334750کپی به کلیپ‌بورد

نام نویسی 29 نفر در دومین روز ثبت نام شوراها در شهرستان گمیشان

فرماندار و رییس ستاد انتخابات شهرستان گمیشان اظهار داشت: 29نفر در اولین روز ثبت نام شوراهای اسلامی شهر و روستا در شهرستان گمیشان با حضور در فرمانداری و بخشداری های مرکزی و گلدشت نام نویسی کردند.

به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان گمیشان؛ “امیرشیر توماج” فرماندار گمیشان در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری با اشاره به این موضوع که ثبت نام در محل فرمانداری و بخشداری های تابعه صورت می گیرد، خاطر نشان کرد: از این مجموع 8 نفر مربوط به شهرهای شهرستان،12 نفر بخش مرکزی و 9 نفر مربوط به بخش گلدشت می باشد.

وی افزود: در این روز از مجموع ثبت نام کنندگان 28 نفر مرد و یک نفر زن بوده است.

توماج ادامه داد: همه 8 نفر ثبت نام کنندگان شهر، مربوط به شهر گمیش تپه می باشد.

رییس ستاد انتخابات شهرستان گمیشان در پایان گفت: طی دو روز از شروع ثبت نام داوطلبان شورای شهر و روستا در شهرستان گمیشان 43 نفر نام نویسی کردند.

لازم به ذکر است در روز اول 14 نفر نام نویسی کرده بود.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.