نشاط اجتماعی و آرامش در آغاز سال تحصیلی باید تقویت گردد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=629942کپی به کلیپ‌بورد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان، بازگشایی مدارس را یک پروژه بزرگ اجتماعی دانست و بر ضرورت همراهی همه دستگاه‌های اجرایی برای آغاز سال تحصیلی با نشاط، امید و همدلی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان؛ محمد حمیدی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با اشاره به نقش مدرسه در ایجاد شور و نشاط اجتماعی، اظهار کرد: در شرایطی که جامعه با تهدیدهای مختلف مواجه است، باید بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها به یک جشن ملی و اجتماعی تبدیل شود و همه دستگاه‌ها در کنار متولیان آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باشند.

وی با تأکید بر تسریع در اجرای طرح عدالت آموزشی، خواستار برگزاری جشنواره‌های خیرین مدرسه‌ساز در شهرستان‌ها شد و گفت: مدیران آموزش و پرورش شهرستان‌ها باید با جدیت موضوع را از فرمانداران پیگیری کنند تا با استفاده از ظرفیت خیرین، پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی تکمیل شود.

معاون استاندار بر توسعه تعامل آموزش و پرورش با مجموعه‌های فعال در حوزه مدارس قرآنی تأکید کرد و افزود: می‌توان با حفظ مالکیت آموزش و پرورش، از ظرفیت اعتباری و اجرایی این مجموعه‌ها برای ساخت مدارس استفاده کرد.

حمیدی بر ضرورت بازنگری در شیوه‌های فرهنگی و تربیتی تأکید کرد و گفت: باید ضمن حفظ چارچوب‌ها و ارزش‌ها، از روش‌های روزآمد، جذاب و متناسب با زبان و علایق نسل جدید استفاده کرد تا ارتباط مؤثرتری با دانش‌آموزان برقرار شود.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.