نهاد کتابخانه های عمومی شهرستان از ظرفیت فضای مجازی بخوبی بهره ببرند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=500865کپی به کلیپ‌بورد

نهاد کتابخانه های عمومی شهرستان از ظرفیت فضای مجازی بخوبی بهره ببرند

سرپرست فرمانداری کلاله در جلسه انجمن کتابخانه های شهرستان به تعطیلی کتابخانه ها بدلیل شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: فعالیت‌ این مراکز فرهنگی تنها به فضای فیزیکی محدود نباشد و از ظرفیت فضای مجازی جهت ترویج کتاب و کتابخوانی استفاده گردد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری; محمد ابراهیمی سرپرست فرمانداری کلاله گفت: یکی از کارهای فرهنگی مؤثر در جامعه، ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است ولی متأسفانه این فرهنگ در جامعه بسیار کمرنگ شده است.

وی بر نقش مهم نظام آموزشی در ترویج کتابخوانی اشاره کرد و افزود: مدارس باید به سمت و سویی بروند که دانش آموزان را برای مطالعه کتاب های غیر درسی ترغیب کنند.

ابراهیمی اظهار داشت: مطالعه و کتابخوانی یک راه کم هزینه و موثر در افزایش آگاهی مردم است؛ لذا می طلبد ترویج مطالعه مفید و گسترش فرهنگ کتابخوانی در الویت اهداف این انجمن قرار گیرد.

نهاد کتابخانه های عمومی شهرستان از ظرفیت فضای مجازی بخوبی بهره ببرند

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.