نهال انقلاب اسلامی توسط حضرت امام (ره) کاشته و با خون شهیدان آبیاری شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=242946کپی به کلیپ‌بورد

نهال انقلاب اسلامی توسط حضرت امام (ره) کاشته و با خون شهیدان آبیاری شد

فرماندار گرگان در پنجمین یادواره شهدای روستای شمس آباد گفت: دهه مبارک فجر فرصت بسیار مناسبی برای بازخوانی وقایع انقلاب اسلامی است ،انقلابی که نهال آن توسط حضرت امام (ره) کاشته شد ، با خون شهیدان و تلاش ایثارگران آبیاری ، با اندیشه و تدبیر رهبر فرزانه انقلاب استمرار یافت و تنومند شد .

یحیی خاکی بیان داشت: امام آمد و فجر آورد و در دستان پرنورش استقلال ،آزادی و جمهوری اسلامی را به ارمغان آورد .

فرماندار اظهار داشت: آنچه ضرورت دارد که امروز به آن بپردازیم بازخوانی و بازشناسی مفاهیم انقلاب است و انتقال آن به نسل سوم و چهارم و ایجاد پیوند و تسلسل نسلی ،نسلی که انقلاب را درک نکردند .

دکتر خاکی افزود: امروز جمهوری اسلامی را مقایسه کنیم با سی و شش سال قبل ،اینکه امروز در هر دو نقطه ای از این جهان،هر تصمیمی می خواهد گرفته شود،یک نگاه عزتمندانه به ایران و نقش ایران در تحولات منطقه ای به گوش می رسد.

خاکی گفت: ما برای اینکه بتوانیم این آموزه ها را برای نسل سوم و چهارم که برای قوام و دوام جمهوری اسلامی باید گامهای محکم را بردارند تدوین کنیم، یادواره شهداء فرصت مبارکی است برای اینکه مردم روستای شمس آباد به برکت 7شهیدی که تقدیم نظام،انقلاب و اسلام کرده اند بتوانند پیمان محکمی که با ولایت بسته اند تجدید،تمدید و آن را پایدار سازند.

وی با اشاره به پیام مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص برگزاری یادواره شهداء بیان داشت: اجر برپایی یادواره شهداء کمتر از شهدات نیست و می تواند همه ویژگی های آن مردان آسمانی را نشر ، بسط و گسترش دهد تا ما در جامعه که مملو از آسیب های اجتماعی هستیم بتوانیم با نشر و گسترش رفتار و سلوک آنان آسیبها را کاهش دهیم و به سمت توسعه مشارکت های مردمی گام برداریم .

فرماندار سه پایه مهم انقلاب را از روز اول تا به امروز محورهای خدامحوری ،ولایت پذیری و مردم پذیری نام برد .

در پایان از مردم روستای شمس آباد خواسته شد با حضور پرشور خود در راهپیمایی روز 22بهمن بار دیگر مشت محکمی بر دهان آمریکا و اسرائیل غاصب بزنند. 

نهال انقلاب اسلامی توسط حضرت امام (ره) کاشته و با خون شهیدان آبیاری شد

 

نهال انقلاب اسلامی توسط حضرت امام (ره) کاشته و با خون شهیدان آبیاری شد

 

نهال انقلاب اسلامی توسط حضرت امام (ره) کاشته و با خون شهیدان آبیاری شد

 

نهال انقلاب اسلامی توسط حضرت امام (ره) کاشته و با خون شهیدان آبیاری شد

 

نهال انقلاب اسلامی توسط حضرت امام (ره) کاشته و با خون شهیدان آبیاری شد

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.