هدف از اعزام راهیان نور انتقال فرهنگ رشادت به جوانان است

  • ۱۳:۰۷
  • کد خبر: ۴۴۸۱۴۵
  • زمان مطالعه: ۲ دقیقه
  • اخبار ادارات

 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان با اشاره به شکاف ایجاد شده بین نسل گذشته و جدید، گفت: با حمایت از اعزام کاروان های راهیان نور به مناطق جنگی در اشکال مختلف دانش آموزی، دانشجویی و بسیج محلات، باعث تشویق و انتقال مفاهیم و فرهنگ رشادت، ایثارگری و شهادت و جلوگیری از شیطنت ها و حربه های دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی در جهت انحراف جوانان می شویم.

عادل مصدقی روز چهارشنبه در نشست با صنوف و انجمن مسافری و سپاه استان جهت هماهنگی اعزام کاروان های راهیان نوربسیج محلات و دانشجویان طی چندروز آینده به مناطق جنگی کشور، افزود: از صنوف و مدیران شرکت های حمل و نقل درخواست می شود که با تامین ناوگان مورد نیاز، نهایت همکاری و مساعدت را برای حمایت از تحقق این هدف و اجرای طرح داشته باشند.

محسن عامریون معاون حمل و نقل گلستان نیز در این جلسه بر رعایت نکات فنی و ایمنی ناوگان، اطلاع از آخرین وضعیت راهها طبق اعلام سطح نارنجی هواشناسی مبنی بر ناپایداری های جوی و بهمراه داشتن زنجیرچرخ و تجهیزات زمستانی تاکید ویژه داشت.

همچنین تلاش برای کاهش زمان حین سفر و تعیین نرخ منصفانه و با صرفه از موضوعات مورد توجه دیگر عامریون بود.

این جلسه با بحث و بررسی و جمع بندی پیرامون تعیین نرخ منصفانه کرایه و چگونگی اعزام کاروان راهیان نور به اتمام رسید.

از اواخر دی ماه و همزمان با اجرای طرح تاکنون 4 گروه پسران و 6 گروه دختران دانش آموز به مناطق جنگی اعزام شدند و برای اعزام 22 گروه از کاروان های راهیان نور اعم از پسران و دختران دانش آموز،دانشجویان و بسیج محلات استان به مناطق جنگی برنامه ریزی شده و تا سوم فروردین 1402 این اعزام ها ادامه دارد.

 

لینک کوتاه:

اخبار مرتبط