هفتمین جلسه کارگروه اقتصادی شهرستان علی آبادکتول برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=453734کپی به کلیپ‌بورد

هفتمین جلسه کارگروه اقتصادی شهرستان علی آبادکتول برگزار شد

فرماندار علی آبادکتول با بیان اینکه از بخش خصوصی برای جذب سرمایه گذاری حمایت جدی
خواهد شد، ادامه داد:هنگامی که فرصت های سرمایه گذاری و انگیزه های موثر
شغلی وجود داشـــته باشد. همه ما مسئولین موظف هستیم موانع توسعه را رفع و
برای پیشرفت شهرستان همه تلاش خود را به کار بگیریم.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری بعد از ظهر روز دوشنبه 14 آذر ماه هفتمین جلسه کارگروه اقتصادی با محوریت بررسی پرونده های متقاضیان دارای استعلام ، جهت ارجاع به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان (رشد 8 درصدی ) به ریاست فرماندار و سایر اعضا در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد . 
ابراهیم احمدی با یادآوری این نکته که مردم در شرایطی که دشمن در پی ناامید کردن اقشار مختلف جامعه است تا این دولت و نظام اسلامی را مخدوش کند افزود : وظیفه همه ماست که با لطف خدا و مشارکت مردم و با یک جهاد واقعی در جهت اهداف نظام اسلامی گام برداشته و شاهد موفقیت و پیروزی روزافزون مملکت مان باشیم.
لازم به ذکر جلسات کارگروه اقتصادی رشد ۸ درصدی هر ماه در این فرمانداری برگزار می شود.

هفتمین جلسه کارگروه اقتصادی شهرستان علی آبادکتول برگزار شد

 

هفتمین جلسه کارگروه اقتصادی شهرستان علی آبادکتول برگزار شد

 

هفتمین جلسه کارگروه اقتصادی شهرستان علی آبادکتول برگزار شد

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.