وجود رابطه منطقی بین تجارت، صنعت و جایگاه تولید سبب ایجاد کشاورزی مطلوب است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=262857کپی به کلیپ‌بورد

وجود رابطه منطقی بین تجارت، صنعت و جایگاه تولید سبب ایجاد کشاورزی مطلوب است

 معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گلستان در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به وضعیت کشاورزی استان گفت: مشکلات این بخش را نباید تنها ناشی از وضعیت استان دانست، بلکه این شرایط متاثر از فاکتورهایی همچون سیاست‎های کلان کشاورزی کشور و نداشتن یک رابطه منطقی بین تجارت، صنعت و جایگاه تولید است.

رضا مروتی گفت: با توجه به عوامل متعدد تاثیرگذار بر مشکلات حوزه کشاورزی باید از راه‎حل های متعددی همچون نوسازی ناوگان کشاورزی، سرمایه‎گذاری کلان در بخش کشاورزی و عرصه تولید برای تحول در این بخش بهره برد.

وی با اشاره به موضوع گسترش بازار کشاورزی به عنوان یکی از عوامل توسعه این بخش افزود: توسعه این بخش بدون داشتن شاهراه‎های حیاتی امکان‎پذیر نیست که با توجه به این موضوع انتظار می‎رود با تکمیل راه‎آهن گرگان، «اینچه‎برون» بتوان با هزینه کم، فایده بیشتری را به این بخش تزریق کرد.

مروتی تصریح کرد: بی‎شک وقتی می‎توان با کانتینرهای یخچالی در مسیر ریلی، محصولات کشاورزی را در زمان مناسب و سالم به مقصد رساند، می‎شود با هزینه کم، فایده بیشتری را نصیب تولیدکنندگان این بخش ساخت.

وی با اشاره به نبود برنامه جامعی در حوزه کشاورزی طی سالیان گذشته بیان کرد: به نظر می‎رسد نبود سیاست مشخص و متمرکز برای اقتصاد کشاورزی این بخش تولیدی را نه در گلستان بلکه در بسیاری از نقاط کشور سردرگم ساخته است.

این مسئول گلستانی اضافه کرد: فقدان تعیین اولویت منطقه‎ای برای کشت و خرید تضمینی و نداشتن برنامه برای ورود بخش خصوصی به این بخش از دیگر مشکلات کشاورزی استان و دیگر مناطق کشور است.

مروتی با اشاره به سیاست‎های دولت تدبیر و امید ادامه داد: ساختار کشاورزی استان را باید اقتصاد کشاورزی رقم بزند و به مفهوم واقعی بورس کشاورزی فعال شود تا دلال‎ها از این عرصه خارج شوند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه در دولت تدبیر و امید سیاست‎های مناسبی برنامه‎ریزی شده که از جمله آنها می‎توان به واگذاری شهرک‎های گلخانه‎ای به جهاد کشاورزی استان اشاره کرد که در کنار این سیاست بحث تنظیم بازار نیز به این مجموعه سپرده شده است.

مروتی اضافه کرد: با این اقدامات، نشانه‎های خوبی را برای چشم‎انداز کشاورزی می‎توان متصور بود هر چند مسیر پیش رو دشوار و نیازمند کار با برنامه و جهادی است.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.