وجود متکدیان زیاد سیمای گرگان را خدشه دار کرده است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=265564کپی به کلیپ‌بورد

وجود متکدیان زیاد سیمای  گرگان را خدشه دار کرده است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: متأسفانه تکدی گری در گرگان بیداد می کند و شما پشت چراغ قرمز ها و در معابر عمومی با متکدیان زیادی مواجه می شوید که سیمای شهر را خدشه دار می سازد.

“علی اصغر طهماسبی” در جلسه کارگروه بانوان و خانواده اظهار کرد: امیدوارم شهرداری گرگان هر چه زودتر فکری به حال جمع آوری افراد متکدی از سطح شهر کند.

رئیس کارگروه بانوان و خانواده استان بیان کرد: بالغ بر 16 دستگاه دولتی و اجرایی، دارای وظیفه مندی در بحث پیشگیری از آسیبهای اجتماعی هستند که این به تنهایی کافی نیست و اگر در کنار اینها از ظرفیت گروههای مردم نهاد و سایر دستگاهها و ارگانها استفاده کنیم، آنگاه قدرت بیشتری برای پیش گیری از آسیبهای اجتماعی پیدا خواهیم کرد.  

طهماسبی ادامه داد: سهم ده درصدی بانوان از جمعیت معتاد کشور واقعاً جای نگرانی دارد زیرا زنان مسئولیت سنگینی در نهاد خانواده به عهده دارند و آسیب دیدن آنها پیامد های منفی زیادی به دنبال خواهد داشت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در پایان خاطرنشان کرد: فروپاشی نهاد خانواده برای جامعه یک خطر جبران ناپذیر است، از اینرو همه دستگاهها باید نسبت به صیانت از نهاد خانواده دغدغه داشته باشند.

وجود متکدیان زیاد سیمای  گرگان را خدشه دار کرده است

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.