پتانسیل و ظرفیت تفکر بسیجی ،سرمایه عظیمی برای کشور است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=274051کپی به کلیپ‌بورد

پتانسیل و ظرفیت تفکر بسیجی ،سرمایه عظیمی برای کشور است

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی گلستان در نشست صمیمی با بسیجیان این اداره کل گفت: پتانسیل و ظرفیت تفکر بسیجی سرمایه عظیمی برای کشور می باشد.

مهندس عباسی در این نشست صمیمی که به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج برگزار می شد،گفت: ویژگی های رفتاری یک بسیجی باید متمایز و برجسته تر از سایر افراد جامعه باشد که به حمدلله امروز بسیجیان با تاثیرپذیری از کلام رهبر عزیزمان قله های علم و اخلاق را یکی پس از دیگری فتح میکنند.

رییس قشر بسیج کارگری استان در ادامه افزود: تشکیل بسیج حاصل همدلی و همزبانی ملت بود و این انسجام در دفاع همه جانبه مردم در زمان جنگ نمود پیدا کرد.

مهندس عباسی بسیج را خط مقدم دفاع همه جانبه از کشور دانست و تاکید کرد: اصل تهاجم دشمن در زمان کنونی نیز در حال انجام است اما نوع و نحوه آن تغییر کرده و از جنگ سخت به جنگ نرم تبدیل شده است.

وی در پایان تدوین برنامه های متنوع و بیشتر و ورود به سایر حوزه ها برای نقش آفرینی پررنگ تر را از زمینه های حضور فعال تر بسیج دانست.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.