کسب رتبه برتر شرکت آب منطقه ای گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=428786کپی به کلیپ‌بورد

کسب رتبه برتر شرکت آب منطقه ای گلستان

 

شرکت آب منطقه ای استان گلستان در بین ۵۷ دستگاه اجرایی استان ، با کسب بالاترین امتیازها در ارزیابی شاخص های جشنواره شهید رجایی ، موفق به کسب رتبه برتر در زمینه جذب منابع از سطوح ملی از ردیف های غیر استانی در بیست و چهارمین جشنواره شهید رجایی سال ۱۴۰۲شد. 
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، در این مراسم که در محل سالن شهید رجایی استانداری گلستان برگزار شد ، از دکتر ایرج حیدریان مدیر عامل شرکت آب منطقه ای، با اهدای لوح تقدیر و تندیس جشنواره توسط دکتر زنگانه، استاندار گلستان و‌ رییس ستاد جشنواره شهید رجایی استان تجلیل بعمل آمد.
دکتر علی‌محمد زنگانه استاندار گلستان در بیست و چهارمین جشنواره شهید رجایی در استان گلستان اظهار کرد: هفته دولت فرصتی برای مرور عملکرد و تقدیر از اقدامات برتر و بررسی چالش‌ها و مشکلات است.
وی ادامه داد: دشمن امید و ایمان را مورد هدف قرار داده و جنگ پیچیده را به راه انداخته و بهترین راه برای خنثی کردن توطئه دشمنان، خدمت به مردم و تلاش برای ارائه خدمات صادقانه و خالصانه است.
 

کسب رتبه برتر شرکت آب منطقه ای گلستان

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.