کشت 30 درصد از مزارع سویای استان گلستان به روش خاک ورزی حفاظتی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=300989کپی به کلیپ‌بورد

کشت 30 درصد از مزارع سویای استان گلستان به روش خاک ورزی حفاظتی

 رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان گفت: حدود 30 درصد مزارع کشت شده دانه های روغنی به روش کشت مستقیم ( کم خاک ورزی حفاظتی) کشت شده که توصیه می کنیم که همه زارعین استان محصولات خود را به این روش کشت کنند.

دکتر مختار مهاجر در بازدیدی که به همراه محققین مرکز تحقیقات کشاورزی استان از مزارع کشت شده دانه های روغنی که به روش کشت مستقیم در بقایای گیاهی ( کم خاک ورزی حفاظتی) اجرا شده است به مزایای اجرای این طرح اشاره کرده و افزود: در این طرح بقایای گیاهی محصول جمع آوری شده قبلی آتش زده نمی شود و ضمن حفاظت خاک، محیط زیست، رطوبت زمین، تردد کمتر وسایل نقلیه کشاورزی، کاهش مصرف آب، کاهش هزینه های کاشت و مهمتر از همه افزایش حداقل 15 درصد افزایش تولید محصول در واحد سطح را خواهیم داشت.

وی خاطر نشان کرد: در این روش تمام ادوات و وسایل مورد نیاز برای کاشت در داخل کشور تولید می شود و دیگر نیازی به صرف هزینه های ازری نیست.

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.