گردهمایی طلایه داران تبلیغ و یاوران وقف در علی آباد برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=232836کپی به کلیپ‌بورد

گردهمایی طلایه داران تبلیغ  و یاوران وقف در علی آباد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری علی آباد کتول گردهمایی طلایه داران تبلیغ و یاوران وقف به مناسبت ماه محرم و فرارسیدن ایام سوگواری امام حسین (ع) با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی موسوی امام جمعه، احمدتجری مفرد فرماندار و روحانیون مساجد شهرستان علی آبادکتول و به میزبانی اداره اوقاف و امور خیریه و اداره تبلیغات اسلامی در این شهرستان برگزار شد.

فرماندار در این مراسم گفت:وقف احسان ماندگار و بهترین ذخیره برای آخرت انسان است.

وی درمورد اهمیت وقفاظهارداشت: انسان از دو بعد جسمانی و روحانی تشکیل یافته است و با توجه به اینکه بعد جسمانی همیشه در دسترس است بیشتر مورد توجه قرار می گیرد و در کنار آن نباید از بعد روحانی خود غافل شویم بلکه با دعا و نيايش می توان دستاوردهای خوبی برای بندگی خدا و تقویت روح کسب کرد.

این مراسم با هدف ترویج فرهنگ وقف در بین مردم و فرهنگ عزاداری امام حسین (ع) برگزار و در پایان از موقوفات کمال غریب و مهدی قلی آقا که از بزرگترین موقوفات شهرستان می باشد، مدعوین اطعام شدند.

 گردهمایی طلایه داران تبلیغ  و یاوران وقف در علی آباد برگزار شد

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.