گشت های ویژه نظارت بر بازار کالاهای اساسی در کلاله تشدید شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=445933کپی به کلیپ‌بورد

گشت های ویژه نظارت بر بازار کالاهای اساسی در کلاله تشدید شد

فرماندار کلاله در حاشیه اعزام تیم های بازرسی به سطح بازار گفت:از امروز تا پایان ماه مبارک رمضان، گشت های ویژه نظارت بر بازار کالاهای اساسی در کلاله تشدید

به گزارش روابط عمومی فرمانداری;فرهاد شیبک فرماندار کلاله بیان کرد: ۲۵ نفر در قالب تیم های نظارت و بازرسی در سطح شهرستان امور بازرسی و نظارت بر قیمت و میزان ۹۱ قلم کالا بخصوص اجناسی همانند: مرغ، گوشت، روغن، تخم مرغ آرد و نان”را تشدید خواهند کرد تا بتوانیم شرایط آرامی را برای مردم در این ایام داشته باشیم.

فرماندار کلاله در ادامه خواستار همراهی مردم و کسبه با تیم های نظارت و بازرسی شد.

مدیر جهاد کشاورزی هم اعلام کرد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه کم فروشی، گرانفروشی، احتکار و اجحاف و… با سامانه “۱۲۴” یا تلفن۴۲۹۲۰ تماس گرفته و اطلاع دهند ضمن اینکه مدیریت جهاد کشاورزی کلاله نیز در خدمت مردم خواهد بود.

گشت های ویژه نظارت بر بازار کالاهای اساسی در کلاله تشدید شد

گشت های ویژه نظارت بر بازار کالاهای اساسی در کلاله تشدید شد

گشت های ویژه نظارت بر بازار کالاهای اساسی در کلاله تشدید شد

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.