۱۳ خبازی متخلف کلاله ای به تعزیرات حکومتی معرفی شدند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=606916کپی به کلیپ‌بورد

۱۳ خبازی متخلف کلاله ای به تعزیرات حکومتی معرفی شدند

فرماندار کلاله در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان با بیان این مطلب گفت:طی یک‌ماهه گذشته ۲۰۰ مورد بازدید مشترک از خبازی های شهرستان صورت گرفت که منجر به تشکیل ۱۳ پرونده تعزیراتی شده است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;محمد ابراهیمی تودرواری عمده تخلفات را فروش آرد، خارج از شبکه، کم فروشی و عدم رعایت ساعت پخت عنوان کرد و گفت:بازرسان در دو شیفت کاری از خبازی ها بازدید کرده و راهی امن برای دلالان و آرد فروشان نگذارند‌.

وی در ادامه تاکید داشت:جریمه های نقدی متخلفان حوزه آرد و نان را افزایش داده و بدون اغماض برای آنان پرونده تعزیراتی تشکیل دهید و درصورت تکرار مجدد جواز آنان را باطل نمایید.

۱۳ خبازی متخلف کلاله ای به تعزیرات حکومتی معرفی شدند

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.