۹۴ شعبه اخذ رای برای انتخابات ریاست جمهوری در شهرستان کلاله تعیین شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=402779کپی به کلیپ‌بورد

۹۴ شعبه اخذ رای برای انتخابات ریاست جمهوری در شهرستان کلاله تعیین شد

فرماندار کلاله در جلسه مشترک هیات اجرایی، نظارت و بازرسی انتخابات شهرستان گفت: ۹۴ شعبه اخذ رای برای انتخابات ریاست جمهوری در شهرستان کلاله تعیین شده است که ۷۱ شعبه بخش مرکزی و ۲۳ شعبه بخش پیشکمر کار جمع آوری آرای مردم را بعهده خواهند داشت.
به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان کلاله; فرهاد شیبک فرماندار کلاله اظهار داشت: انتخابات نماد جمهوری اسلامی است؛ لذا با رعایت قانون، با همراهی و تعامل همه عوامل برگزاری انتخابات تلاش خواهیم کرد تا ضمن اصل بی طرفی انتخاباتی با شکوه برگزار شود.

دنکوب رئیس دادگستری شهرستان نیز در این جلسه به تشریح مواد قانونی اصل بی طرفی در انتخابات و ضرورت استفاده از امکانات دستگاه ها برای انتخابات ریاست جمهوری و … پرداخت.

حسین بهنام راد رئیس هیئت نظارت و بازرسی انتخابات شهرستان کلاله هم گفت: همه همت و تلاش ما در مسیر عزت مندی و انتخاباتی شکوهمند خواهد بود.

بهنام راد گفت: انتخابات بستری برای همبستگی جامعه بوده بر همین اساس تلاش خواهیم کرد با در نظر گرفتن چهار راهبرد تعیینی رهبر معظم انقلاب با هم افزایی، فرآیند انتخابات را قانونمند به پیش ببریم.

۹۴ شعبه اخذ رای برای انتخابات ریاست جمهوری در شهرستان کلاله تعیین شد

۹۴ شعبه اخذ رای برای انتخابات ریاست جمهوری در شهرستان کلاله تعیین شد

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.