75 هزارو 923 نفر روز در مدارس طرح اسکان گلستان پذیرش شدند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=261828کپی به کلیپ‌بورد

75 هزارو 923 نفر روز در مدارس طرح اسکان گلستان پذیرش شدند

 به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان محمدرضا وطنی مدیر کل آموزش و پرورش استان گلستان گفت: از ابتدای فعالیت ستاد اسکان تابستان، تعداد 75 هزارو 923 نفر روز پذیرش شدند.

وی افزود: ستاد اسکان آموزش و پرورش گلستان برای رفاه حال مسافرین تابستانی ، 18 پایگاه پذیرش در سراسر استان مستقرنموده است.

وطنی گفت: در تابستان امسال بغیر از 2 باشگاه فرهنگیان در شهرستان های گرگان و گنبد، تعداد 177 کلاس ویژه، 474کلاس نوع الف، تعداد 297 کلاس نوع ب و 8 کلاس نوع ج برای پذیرش مسافرین تجهیز شده است و تمامی آن ها در ایام اسکان باز بوده و آماده خدمات دهی به هم وطنان گرامی می باشند.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.