آموزش حقوقی به خانواده ها منجر به کاهش آسیب ها خواهد شد

  • ۱۲:۰۷
  • کد خبر: ۶۰۸۸۳۹
  • زمان مطالعه: ۱ دقیقه
  • مدیران ستادی

آموزش حقوقی به خانواده ها منجر به کاهش آسیب ها خواهد شد

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری در دیدار با هاشمیان رئیس کل دادگستری
استان ضمن اعلام آمادگی در خصوص استفاده از ظرفیت مشاورین امور بانوان
دستگاه های اجرایی بر آموزش حقوقی به خانواده ها تأکید کرد.

الهه غیناقی با بیان اینکه آموزش حقوقی به خانواده ها منجر به کاهش آسیب ها خواهد شد، تصریح کرد: تقویت آگاهی خانواده ها از حقوق و تکالیف هریک از اعضا شامل زن، مرد و فرزندان در تقویت و تحکیم بنیان خانواده نقش بسزایی دارد.

وی همکاری کارشناسان حقوقی دادگستری در اجرای طرح ارتقای آگاهی حقوقی خانواده ها را بسیار مورد نیاز عنوان کرد.

 

مدیر کل امور بانوان و خانواده با اشاره به مساعدت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری درباره آزادی زنان زندانی خطاب به معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خواستار پیگیری آزادی زنان زندانی با جرائم غیرعمد مالی و بازگشت آنان به کانون خانواده شد.

 

آموزش حقوقی به خانواده ها منجر به کاهش آسیب ها خواهد شد

 

آموزش حقوقی به خانواده ها منجر به کاهش آسیب ها خواهد شد

 

 

لینک کوتاه:

اخبار مرتبط

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.