بازدید معاون استاندار از ششمین نمایشگاه و جشنواره اسوه بسیج مساجد و محلات

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان، به همراه سید موسی حسینی، فرمانده سپاه نینوا استان، از ششمین نمایشگاه و جشنواره استانی اسوه بسیج مساجد و محلات بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان ؛ “محمد حمیدی” در جریان این بازدید ضمن گفت‌وگو با غرفه‌داران و شرکت‌کنندگان، بر نقش محوری بسیج در تقویت همبستگی اجتماعی، ارتقای مشارکت مردمی و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در سطح محلات تأکید کرد.

وی افزود: سیاست محله‌محوری که رئیس‌جمهور محترم بر آن تأکید دارند، در این نمایشگاه به‌خوبی متجلی شده است؛ چراکه فعالیت‌های بسیج دقیقاً بر اساس نیازهای واقعی محلات و خانواده‌ها طراحی و اجرا می‌شود.

معاون استاندار همچنین ضمن قدردانی از دستاوردهای ارائه‌شده در غرفه‌ها، بر استمرار حمایت دستگاه‌های اجرایی از برنامه‌های بسیج در سطح محلات تأکید کرد.

در این نمایشگاه که فرصتی برای معرفی الگوهای موفق فعالیت‌های مردمی و ترویج فرهنگ ایثار و خدمت‌رسانی در جامعه به شمار می‌رود، آخرین دستاوردها و فعالیت‌های بسیج مساجد و محلات در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و خدماتی به نمایش گذاشته شد.

لینک کوتاه:

اخبار مرتبط

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.