سرپرستان پنج فرمانداري استان گلستان معرفي شدند

طي احكام جداگانه اي از سوي دكتر حسن صادقلو استاندار گلستان ، سرپرستان پنج فرمانداري استان گلستان منصوب شدند .

بر اساس اين احكام ، اسماعيل تاجي به عنوان سرپرست فرمانداري مراوه تپه ، الياس هيوه چي به عنوان سرپرست فرمانداري آق قلا و احمد تجري مفرد به عنوان سرپرست فرمانداري علي آباد كتول منصوب شدند .

همچنين دو فرماندارديگر ؛ محمد حميدي به عنوان سرپرست فرمانداري گنبدكاووس و علي اصغر ميرزايي به عنوان سرپرست فرمانداري بندرگز معرفي شدند.
در احكام اين پنج سرپرست فرماندار آمده است : 
با توجه به تجربه ، تعهد و تخصص جنابعالي به موجب اين ابلاغ به سمت سرپرست فرمانداري منصوب مي شويد .
اميد است با اتكال به خداوند متعال در راستاي برنامه هاي دولت تدبير و اميد ، با استفاده از ظرفيت هاي لازم در انجام وظايف محوله با رعايت قانون مداري و اعتدال ، درجهت دستيابي به اهداف متعالي نظام مقدس جمهوري اسلامي موفق و مويد باشيد .
اسماعيل تاجي معاون كنوني فرماندار كلاله و احمد تجري مفرد كارشناس دفتر منابع انساني و تحول اداري استانداري و بخشدار سابق فندرسك در زمان دولت اصلاحات ، محمد حميدي  معاون اداره كل دفتر امور فني استانداري ورئيس سازمان نظام مهندسي ساختمان استان و  علي اصغر ميرزايي كارشناس مسئول بازسازي و بازتواني مديريت بحران استان مي باشند .
لینک کوتاه:

اخبار مرتبط

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.