کتاب Microbial Communities in Aquaculture Ecosystems توسط انتشارات اسپرینگر به عنوان یکی از معتبرترین انتشارات دنیا در زمینه چاپ ژورنال علمی و کتاب، منتشر شد که نگارش دو فصل از این کتاب توسط دکتر سید حسین حسینی فر، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان انجام شده است.
این کتاب با هدف تشریح و تبیین جوامع میکروبی در اکوسیستم های آبزی پروری در راستای بهبود تولید و توسعه پایدار توسط محققین برجسته بین المللی، به رشته تحریر در آمده است و در آن توجه ویژه ای به بحث استفاده از آنتی بیوتیک ها در آبزی پروری و چالش های استفاده بی رویه از آن و رویکردهای جایگزین و همچنین مبحث نوین میکروبیوتای سطوح مخاطی و تشریح کنش های متقابل بین میکروبیوتای میزبان با رشد و مقاومت در برابر بیماری آبزیان شده است.
گفتنی است: این کتاب شامل هفت فصل بوده و توسط پروفسور نیکولاس دروم، عضو هیأت علمی دانشگاه لاوال کانادا ویراستاری شده است.
لازم به ذکر است: در نگارش این کتاب علاوه بر دکتر حسینی فر از کشور ایران، محققینی از کشورهای کانادا، نروژ، اسپانیا، هند و تایلند مشارکت داشته اند.