عضویت    ورود
ورود به سایت

پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان

» » » فرهنگ مصرف نان سبوس دار،در جامعه نهادینه شود

فرماندار در دومین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا:

فرهنگ مصرف نان سبوس دار،در جامعه نهادینه شود

فرهنگ مصرف نان سبوس دار،در جامعه نهادینه شود

"امیر شیر توماج"گفت:فرهنگ مصرف نان سبوس دار،در جامعه نهادینه شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا،"امیر شیر توماج"در دومین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان که صبح امروز پنجشنبه 31 ام مرداد ماه در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد با بیان این که نان یکی از اولویت های اساسی مردم در بعد غذایی است،گفت:نان همواره از جایگاه خاصی برای سلامت برخوردار است و بدون شک تهیه،تولید و عرضه نان سالم و بهداشتی در حفظ سلامت جامعه مؤثر است در همین راستا باید اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مناسب برای مصرف نان سبوس دار که سالم و غنی از مواد مغذی است انجام شود.

فرماندار شهرستان آق قلا،خواستار برخورد قانونی با توزیع کنندگان و پرهیز از پخت نان با آرد سه نول در منازل و مکان های غیر مجاز به لحاظ اینکه فاقد ارزش غذایی بوده و تهدیدی برای سلامت مصرف کنندگان محسوب می شود،شد.

رئیس کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا از دستگاههای عضو این کارگروه خواست نسبت به خرید و فروش مجوزهای نانوایی دولتی و آزاد پز نظارت و حساسیت ویژه داشته باشند و بر نظارت مستمر بر تولید آرد با کیفیت بهتر توسط کارخانجات آرد و توزیع مناسب آن بین خبازیهای شهرستان تاکید کرد.

"توماج"بر آموزش خبازان شهرستان آق قلا در ارائه نان مرغوب به مردم منطقه تاکید کرد و گفت:حرارت مناسب دستگاه پخت و خواب خمیر در کیفیت بخشیدن به نان و ماندگاری آن بسیار تاثیر گذار است در همین راستا برگزاری کارگاه آموزشی خبازان از اولویت های مهم کارگروه باشد.

 


ارسال کننده خبر : فرمانداری آق قلا
تأیید کننده خبر : کارشناس2
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : آق قلا
  • بازدید : 354
  • کد خبر : 64692