عضویت    ورود
ورود به سایت

پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان

» » » پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری آنفلوآنزا با حضور اعضا ی کارگروه مورد بررسی قرارگرفت

چهارمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان برگزارشد

پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری آنفلوآنزا با حضور اعضا ی کارگروه مورد بررسی قرارگرفت

پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری آنفلوآنزا  با حضور اعضا ی کارگروه مورد بررسی قرارگرفت

به گزارش روابط عمومی فرمانداری کردکوی؛ چهارمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان با موضوع بررسی اقدامات انجام شده در خصوص پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری آنفلوآنزا با حضور اعضای کارگروه و به ریاست قدمنان فرماندار شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری تشکیل شد.
 در این جلسه گزارشی از آموزش های انجام شده به گروه های هدف شامل مادران باردار، کارشناسان بهداشت محیط، رابطین بهداشت ادارات، مراقبین سلامت، بهورزان و ... و نیز نصب بنر در سطح شهر و روستاها، مدارس، خانه های بهداشت، داروخانه ها، خوابگاه های دانشجویی، مساجد، تالارها و ... ارائه شد.
در ادامه قدمنان فرماندار شهرستان با اشاره بر اهمیت موضوع، خاطر نشان کرد وضعیت کردکوی نسبت به سایر شهرستانهای استان مطلوب است ولی باید آمادگی لازم برای پیشگیری و شیوع مجدد بیماری وجود داشته باشد.
 در پایان فرماندار و رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان، برنامه ریزی و اقدام لازم، جهت پیشگیری از بحرانی شدن بیماری در شهرستان را ادارات مرتبط خواستار شد.  
  

پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری آنفلوآنزا  با حضور اعضا ی کارگروه مورد بررسی قرارگرفت

  

پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری آنفلوآنزا  با حضور اعضا ی کارگروه مورد بررسی قرارگرفت


ارسال کننده خبر : فرمانداری کردکوی
تأیید کننده خبر : کارشناس2
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : کردکوی
  • بازدید : 344
  • کد خبر : 68470