عضویت    ورود
ورود به سایت

پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان

» » » آموزش خبازان، در کیفیت بخشی عرضه نان بسیار تاثیر گذار است

فرماندار در دومین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا:

آموزش خبازان، در کیفیت بخشی عرضه نان بسیار تاثیر گذار است

آموزش خبازان، در کیفیت بخشی عرضه نان بسیار تاثیر گذار است

"سلیمان هاشمی"گفت:آموزش خبازان،در کیفیت بخشی عرضه نان بسیار تاثیر گذار است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا،صبح امروز دوشنبه 9 ام خرداد ماه،دومین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا در سال جاری،به ریاست"سلیمان هاشمی"فرماندار و با حضور مدیران ادارات،نمهادها و کارشناسان دستگاههای اجرایی عضو این کارگروه پيرامون مباحث مربوط به كيفيت آرد و نان و افزايش نظارتي از واحدهاي خبازی و کارخانجات آرد شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

فرماندار شهرستان آق قلا بر آموزش خبازان در ارائه نان مرغوب به مردم تاکید نمود و اظهار کرد:حرارت مناسب دستگاه پخت و خواب خمیر در کیفیت بخشیدن به نان و ماندگاری آن بسیار تاثیر گذار است در همین راستا برگزاری کارگاه آموزشی خبازان از اولویت های مهم کارگروه باشد.

رئیس کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا با اشاره به استفاده از ظرفیت رسانه ها و تبلیغات محیطی در فرهنگ سازی مصرف نان سبوس دار در سبد غذایی مردم،افزود:بدون شک تهیه،تولید و عرضه نان سالم و بهداشتی در حفظ سلامت جامعه مؤثر است در همین راستا باید اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مناسب برای مصرف نان سبوس دار که سالم و غنی از مواد مغذی است انجام شود . هرچه نان سبوس دار پخت و مصرف شود ارزش غذایی بیشتری دارد و در سلامت مصرف کنندگان به خصوص برای کاهش دیابت و کنترل قند خون تاثیر بسیار خوبی خواهد داشت.

این مقام مسئول در شهرستان آق ضمن اشاره به بخشنامه ابلاغی در خصوص ممنوعیت صدور مجوز جدید برای متقاضیان،بر تعیین تکلیف پروانه کسب خبازی های تعطیل و نیمه تعطیل شهرستان تاکید داشت و افزود:نقل و انتقال جواز کسب از پدران و مادران به فرزندان و اقوام درجه یک با رعایت مسائل حقوقی در کوتاهترین زمان ممکن اقدام شود.

ساماندهی سیستم حمل و نقل آرد،تهیه آرد از آسیابهای با کیفیت آرد بالا،نظارت بر نحوه عمل آوری خمیر و پخت نان،لزوم رعایت نکات بهداشتی در تهیه نان توسط خبازان،ساماندهی ساعت کار و ایام تعطیلی واحدهای نانوایی،از مهمترین نکاتی بود که مورد تاکید"سلیمان هاشمی"در دومین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا قرار گرفت.

آموزش خبازان، در کیفیت بخشی عرضه نان بسیار تاثیر گذار است

 


ارسال کننده خبر : فرمانداری آق قلا
تأیید کننده خبر : کارشناس2
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : آق قلا
  • بازدید : 297
  • کد خبر : 92962