سفره های ایرانی در جشنواره سفره ایرانی فرهنگ گردشگری گلستان+ تصاویر
به گزارش روابط عمومی وامور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان یکی از عناصر بسیار مهم در هر برنامه سفری، خوراک است که خود می تواند به عنوان یک جاذبه ی خاص سیاحتی مطرح شود. خوراک علاوه بر اینکه یکی از ضرورتهای بقا است، بر اساس دیدگاههای موجود این خرده فرهنگ چشیدنی، موجب پیوند صمیمی میان تاریخ و فرهنگ مردم جامعۀ میزبان با گردشگران می شود .
بخش مهمی از ادراک گردشگران درباره کیفیت یک مقصد به تجربه آن ها از غذا باز می گردد و غذا در كنار اقامت از مهمترين نيازمنديهاي گردشگران در مراجعه به مقاصد گردشگري محسوب می گردد.
به گزارش روابط عمومی وامور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان یکی از عناصر بسیار مهم در هر برنامه سفری، خوراک است که خود می تواند به عنوان یک جاذبه ی خاص سیاحتی مطرح شود. خوراک علاوه بر اینکه یکی از ضرورتهای بقا است، بر اساس دیدگاههای موجود این خرده فرهنگ چشیدنی، موجب پیوند صمیمی میان تاریخ و فرهنگ مردم جامعۀ میزبان با گردشگران می شود . بخش مهمی از ادراک گردشگران درباره کیفیت یک مقصد به تجربه آن ها از غذا باز می گردد و غذا در كنار اقامت از مهمترين نيازمنديهاي گردشگران در مراجعه به مقاصد گردشگري محسوب می گردد.
به گزارش روابط عمومی وامور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان یکی از عناصر بسیار مهم در هر برنامه سفری، خوراک است که خود می تواند به عنوان یک جاذبه ی خاص سیاحتی مطرح شود. خوراک علاوه بر اینکه یکی از ضرورتهای بقا است، بر اساس دیدگاههای موجود این خرده فرهنگ چشیدنی، موجب پیوند صمیمی میان تاریخ و فرهنگ مردم جامعۀ میزبان با گردشگران می شود .
بخش مهمی از ادراک گردشگران درباره کیفیت یک مقصد به تجربه آن ها از غذا باز می گردد و غذا در كنار اقامت از مهمترين نيازمنديهاي گردشگران در مراجعه به مقاصد گردشگري محسوب می گردد.
به گزارش روابط عمومی وامور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان یکی از عناصر بسیار مهم در هر برنامه سفری، خوراک است که خود می تواند به عنوان یک جاذبه ی خاص سیاحتی مطرح شود. خوراک علاوه بر اینکه یکی از ضرورتهای بقا است، بر اساس دیدگاههای موجود این خرده فرهنگ چشیدنی، موجب پیوند صمیمی میان تاریخ و فرهنگ مردم جامعۀ میزبان با گردشگران می شود . بخش مهمی از ادراک گردشگران درباره کیفیت یک مقصد به تجربه آن ها از غذا باز می گردد و غذا در كنار اقامت از مهمترين نيازمنديهاي گردشگران در مراجعه به مقاصد گردشگري محسوب می گردد.
نام دستگاه ارسال کننده خبر : اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان
تأیید کننده خبر : کارشناس1